EcoFlow Delta 2

EcoFlow Delta 2
EcoFlow Delta 2
EcoFlow Delta 2
EcoFlow Delta 2
EcoFlow Delta 2
EcoFlow Delta 2
EcoFlow Delta 2
EcoFlow Delta 2
EcoFlow Delta 2
EcoFlow Delta 2
EcoFlow Delta 2
EcoFlow Delta 2
EcoFlow Delta 2
EcoFlow Delta 2
Gyártó
EcoFlow
DeliveryCost
2000 Ft
489 900 Ft
Gyártó Ecoflow
Súly 12 kg
Méret 40 x 21,1 x 28,1 cm
Kapacitás 1024 Wh
Extra akkumulátorok támogatása 1 db
Konnektorok száma 4 db
Max. telj. X-Boost támog. 2400 W
USB-A töltőportok száma 2 db
USB-C töltőportok száma 2 db
USB-A töltési teljesítmény 18 W
USB-C töltési teljesítmény 100 W
Szivargyújtó teljesítménye 126 W
DC5521 kimenet teljesítménye 38 W
Váltóáramú tölt. teljesítmény 1200 W
Napelemes tölt. teljesítmény 500 W
Autós töltési teljesítmény 8 A
Akkumulátor típusa LFP (lítium-vas-foszfát)
Élettartam 80% kapacitásig 3000 ciklus
Csatlakozás Bluetooth
Wi-fi
Garancia 24 hónap saját
A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!
Details

Bővíthető kapacitás – 1-3 kWh-ig bővíthető kapacitás a tárhely növeléséhez az Ön igényei szerint. Adja hozzá a DELTA 2 extra akkumulátort, hogy elérje a 2048 Wh-t, vagy a DELTA Max Extra akkumulátort, hogy elérje a 3040 Wh-t. Kiváló otthoni biztonsági tartaléknak, vagy mindennapi készülékekhez.

Hatalmas teljesítmény – Az 1800 W teljesítmény azt jelenti, hogy háztartási készülékeinek több mint 90%-át képes táplálni. Vagy próbáljon meg egyszerre akár 13 eszközt csatlakoztatni. Más márkákkal ellentétben az X-Boost technológiának köszönhetően a DELTA 2 akár 2400 W-ig képes megakadályozni az eszközök túlterhelését.

7-szer gyorsabb töltés – Az X-Stream technológia azt jelenti, hogy a DELTA 2 hétszer gyorsabban tölt, mint a versenytársak. Ez 0-80%-ig mindössze 50 percet, 0-100%-ig 80 percet jelent hálózatról.

Vagy váltson zöldre a sebesség feláldozása nélkül – Csatlakoztassa a hordozható napelemeket, és töltsön bárhonnan akár 500 W-os bemenettel akár 3 óra alatt.

Hatszor hosszabb élettartamra készült – 10 év napi használatot biztosít, amíg el nem éri eredeti kapacitásának 80%-át. Ez annak köszönhető, hogy az LFP akkumulátor kémiája több mint 3000 ciklust biztosít.

Vezérlés bárhonnan – Az EcoFlow alkalmazással bárhonnan vezérelheti DELTA 2-jét Wi-Fi-n keresztül. Kapcsolódjon Bluetooth-on, ha nincs hálózaton. Akárhogy is, könnyedén ellenőrizheti a töltési adatokat, testreszabhatja a beállításokat és beállíthatja a töltési sebességet.

Az EcoFlow DELTA 2 nélkülözhetetlen minden olyan otthonban, ahol az energiabiztonság és a kényelem a legfontosabb. Az erőművel szinte bármilyen helyzetre felkészülhet, amelybe családja kerülhet. Mindezt úgy, hogy zöld marad.

Triplázza meg. Bővítse a kapacitást.

 

Az 1 kWh kezdőkapacitás órákig elegendő energiát biztosít a legfontosabb dolgokra. Még több kell? Adja hozzá a DELTA 2 extra akkumulátort, hogy elérje a 2048 Wh-t, vagy a DELTA Max Extra akkumulátort, hogy elérje a 3040 Wh-t. Kiváló otthoni biztonsági tartaléknak, vagy mindennapi készülékekhez.

Tápláljon szinte bármit.

 

Az 1800 W-os teljesítmény azt jelenti, hogy háztartási készülékeinek több mint 90%-át tudja táplálni. Ebbe belefér az Ön mikrohullámú sütője, hűtőszekrénye vagy akár kávéfőzője áramszünet idején. Vagy próbáljon meg egyszerre akár 15 eszközt is csatlakoztatni amikor együtt van a család az asztal körül. Más márkákkal ellentétben az X-Boost technológiának köszönhetően a DELTA 2 akár 2200 W-os túlterhelést is képes megakadályozni.

0%-80% 50 perc alatt

A leggyorsabb töltés a piacon

 

Az X-Stream technológiának köszönhetően a DELTA 2 7-szer gyorsabban tölt, mint a versenytársai, ami azt jelenti, hogy 0%-ról 80%-ra 50 perc, 100%-ra 80 perc alatt tölt fel hálózatról.

 

Legyen zöld a sebesség feláldozása nélkül.

 

Párosítsa, és töltse fel akár 3-6 órán belül 1 db 400 W-os, vagy 2 db 220 W-os hordozható napelemmel. MPPT (Maximum Power Point Tracking) intelligens algoritmusával a DELTA 2 valós időben képes aktívan észlelni a feszültséget és az áramerősséget, hogy elérje a maximális teljesítménypontot több mint 98%-os hatékonysággal. Ez hatékonyabb töltést jelent, mint más márkák esetén.

6x hosszabb élettartamra készült.

 

Végre… egy olyan technológia, amely tartósnak készült. Évekig rendszeresen használhatja, amíg eléri eredeti kapacitásának 80%-át. Ez annak köszönhető, hogy a LiFePO4 akkumulátor kémiája több mint 3000 teljes töltési és lemerítési ciklust biztosít.

Első a biztonság

 

A DELTA 2 beépített akkumulátor-felügyeleti rendszere szabályozza a létfontosságú elemeket, hogy biztonságosan tartsa, és kiállja az idő próbáját.

 

Készen áll a vészhelyzetekre.

 

Használja tartalék áramforrásként az akkumulátoros tápellátásra való automatikus átkapcsoláshoz áramszünet esetén, hogy a nélkülözhetetlen dolgai tovább működjenek.

 

Vezérlés bárhonnan.

 

Használja az EcoFlow alkalmazást a DELTA 2 vezérléséhez bárhonnan Wi-Fi-n keresztül. Kapcsolódjon Bluetooth-on, ha nincs hálózaton. Akárhogy is, könnyedén ellenőrizheti a töltési adatokat, testreszabhatja a beállításokat és beállíthatja a töltési sebességet.

Egy folyamatosan növekvő ökoszisztéma része.

 

A DELTA 2 csak a kezdet. Kapcsolódjon az EcoFlow termékek széles választékához, mint például a hordozható napelemekhez, a Wave hordozható légkondicionálóhoz, az extra akkumulátorokhoz és még sok máshoz, így azonnali áramellátási megoldást nyújthat családja számára.

 

Hordozható és könnyű

 

Mivel arra lett tervezve, hogy bárhova áramot vigyen, a DELTA 2 nagyjából annyit nyom, mint egy közepes termetű kutya. A generátorokkal összehasonlítva ez hordozható, beltérbarát, és könnyű. Adja hozzá a vízálló táskát, és kültéren is használhatja bármilyen időjárásban.

 

Info
Article No.
ZMR330-EU