EcoFlow Smart Generator

EcoFlow Smart Generator
EcoFlow Smart Generator
EcoFlow Smart Generator
EcoFlow Smart Generator
EcoFlow Smart Generator
EcoFlow Smart Generator
EcoFlow Smart Generator
EcoFlow Smart Generator
EcoFlow Smart Generator
EcoFlow Smart Generator
EcoFlow Smart Generator
EcoFlow Smart Generator
Gyártó
EcoFlow
DeliveryCost
2000 Ft
659 900 Ft
Gyártó Ecoflow
Súly 28,5 kg
Méret 59,7 x 29,6 x 47,5 cm
Maximális áramerősség 32 A
Váltóáramú tölt. teljesítmény 1800 W
Csatlakozás Wi-fi
Megjegyzés 79,7 cm³ egyhengeres, négyütemű, léghűtéses, benzines motor, 56-67 dB zajszint, 4 l-es üzemanyagtartály, max. 3,5 órás üzemidő
Garancia 24 hónap saját
A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!
Details

Integrálható a DELTA Pro/Max-szal Kapcsolja össze a DELTA Pro-val vagy Max-szal, hogy hosszabb áramszünetek alatt is feltölthesse.

Első a hatékonyság A hagyományos gázgenerátorokhoz képest az EcoFlow Smart Generator közvetlenül egyenárammal tölt, így üzemanyagot és töltési időt takarít meg.

Töltés és tápellátás Rendelkezik váltóáramú kimenettel, így vészhelyzetben is működtetheti az eszközöket, amíg az erőmű feltöltődik.

Intelligens, igazán intelligens Automatikus indítás a beállított töltöttségi szinten. Vezérlés és felügyelet az alkalmazáson keresztül. Automatikus kikapcsolás. Ez aztán okos.

Katasztrófák, például hosszabb áramkimaradások és súlyos viharok esetén mindenkinek szüksége van tartós áramellátásra, hogy biztonságban maradhasson. Az EcoFlow Smart Generator vészhelyzeti opcióként szolgál, amely integrálható a DELTA Pro-val vagy a DELTA Max-szal.

 

  • Vészhelyzeti tartalék
  • App vezérlés
  • Hatékonyabb
  • LCD kijelző

 

 

Minden vészhelyzetre tervezve.


A hagyományos gázgenerátorokhoz képest az EcoFlow Smart Generator jobb üzemanyag-hatékonyságot és kevesebb energiaveszteséget kínál a DELTA Pro vagy DELTA Max töltése során. Ezt úgy éri el, hogy egy egyszerű és hatékony egyenáramú töltési folyamat révén közvetlenül tölti fel a hordozható erőművét.

Egyszerre tölti és táplálja az eszközöket.


Vészhelyzetben néha a dolgok nem a terv szerint alakulnak. Az EcoFlow Smart Generator nem csak az utolsó pillanatig tartó vészhelyzeti áramellátást biztosítja, de rendelkezik egy váltóáramú kimenettel is, amellyel más eszközöket is táplálhat, miközben egy extra akkumulátorral tölti a készülékét.

Négy egyszerű indítási mód.


Maradjon bármikor bekapcsolva az EcoFlow Smart Generator négy egyszerű indítási módjával. Ha a készülék közelében van, akkor elektromos vagy kézi indítással is bekapcsolhatja. Vészhelyzetben, amikor nem tud kimenni a szabadba, az EcoFlow alkalmazással is bekapcsolhatja az intelligens generátort. Az energiabiztonság és a hatékonyság további fokozása érdekében pedig az intelligens generátor automatikusan be- és kikapcsol, amikor a készülék eléri a kijelölt töltöttségi szintet.

Irányítás és felügyelet az EcoFlow alkalmazással.


Az EcoFlow alkalmazás teljes körű vezérlést biztosít az EcoFlow intelligens generátor felett egyetlen gombnyomással. Vezérelheti, felügyelheti és hozzáférhet az intelligens generátor beállításaihoz, például kiválaszthatja, hogy vészhelyzetben mikor induljon el automatikusan.

Intelligens vészhelyzeti áramellátás.


Az EcoFlow Smart Generator leegyszerűsíti a vészhelyzeti áramellátást, LCD-képernyővel, CO-riasztóval, üzemanyag-riasztóval és automatikus leállítással - így mindent megkap, amire szüksége van ahhoz, hogy biztonságban maradjon áramkimaradás vagy vészhelyzet esetén.

 

Info
Article No.
SMARTGENERATOR