EcoFlow Smart Home Panel

EcoFlow Smart Home Panel
EcoFlow Smart Home Panel
EcoFlow Smart Home Panel
EcoFlow Smart Home Panel
EcoFlow Smart Home Panel
EcoFlow Smart Home Panel
EcoFlow Smart Home Panel
EcoFlow Smart Home Panel
EcoFlow Smart Home Panel
EcoFlow Smart Home Panel
EcoFlow Smart Home Panel
EcoFlow Smart Home Panel
Gyártó
EcoFlow
DeliveryCost
2000 Ft
659 900 Ft
Gyártó Ecoflow
Garancia 24 hónap saját
A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!
Details

Intelligens otthoni akkumulátor-rendszer A kifejezetten a DELTA Pro ökoszisztémához készült Smart Home Panel közvetlenül az otthoni vezetékekhez csatlakoztatja a DELTA Pro hordozható erőművet.

Tartalék áramellátás az alapvető otthoni készülékek számára Áramszünet esetén a Smart Home Panel azonnal átvált akkumulátoros tartalék üzemmódba bármelyik csatlakoztatott DELTA Pro egység segítségével. Megfelelő felszereltség esetén otthona akár 7200 W-os teljesítménnyel és 25 kWh energiával is tovább működik.

Vezérlés az EcoFlow alkalmazással Kövesse nyomon, vezérelje és menedzselje az energiát az EcoFlow alkalmazáson keresztül, amely valós idejű mérőszámokat ad, és lehetővé teszi a csúcsidőszak díjainak elkerülését.

A csúcsidőszak díjainak elkerülése Időszak alapú számlázás esetén a Smart Home Panel és a csatlakoztatott DELTA Pros segítségével tárolhatja az energiát, amikor alacsonyak, és fogyaszthatja azt, amikor magasak a tarifák.

Fenntartható és önellátó Ha MC4-kompatibilis napelemeket csatlakoztat a DELTA Pro-hoz, otthona még környezettudatosabbá válik. A Smart Home Panel összekapcsolja az ingyenes, megújuló napenergiát a fali konnektorokkal, világítással és egyéb berendezési tárgyakkal. Elegendő napenergia bevitelével otthona önellátóvá válhat.

Az EcoFlow Smart Home Panel az EcoFlow DELTA Pro-t integrálja otthonába, így egy rugalmas, bővíthető otthoni akkumulátoros megoldást ér el az energia későbbi felhasználásra történő tárolására. Akár 10 otthoni áramkörét is összekapcsolhatja a szünetmentes áramellátásért áramkimaradások idején, intelligens energiagazdálkodáshoz és még sok máshoz. Mindezt úgy, hogy közben pénzt takarít meg.

 

  • Biztosíthatja otthona tartalék energiáját
  • App vezérlés
  • Pénzt takarít meg
  • Önellátó energiaellátás

 

 

Készítse fel otthonát az áramkimaradásokra.


Áramszünet esetén az intelligens otthoni panel azonnal átkapcsol a 10 integrált áramkörre, és áramot vesz a DELTA Pro(k)ból. Alig fogja észrevenni az áramkimaradást, mivel a kiválasztott áramkörök mindössze 20 ms átkapcsolási idővel áram alatt maradnak.

Bővítse a kapacitást és a teljesítményt.


A Smart Home Panel egyszerre akár két DELTA Pro-t is támogat, gyorsan feltölti azokat a hozzájuk tartozó extra akkumulátorokkal és intelligens generátorokkal együtt. Ez potenciálisan 7200W teljesítményt és 25 kWh kapacitást biztosít az Ön irányítása alatt, ami elég ahhoz, hogy szinte bármit ellásson energiával otthonában, napokig elegendő áramot biztosítva áramszünetek idején.

Irányítsa, felügyelje és kezelje energiafelhasználását.


Az EcoFlow alkalmazáson keresztül vezérelheti az egyes integrált otthoni áramköröket, és madártávlatból áttekintheti energiafogyasztási szokásait. Merüljön el a beállításokban, hogy testre szabhassa energiafelhasználását. Optimalizálhat otthoni tartalékolásra, takarékosságra, vagy egyéni beállításokkal ütemezheti az energiafelhasználást az igényei alapján. Ha már beállította, még azt is szabályozhatja, hogy melyik energiaforrást használja a háza, mindezt a telefonjáról.

Spóroljon pénzt a villanyszámlákon.


Használja a DELTA Pro(k)ból származó energiát otthonának energiaellátásához, ez csökkenti a számlákat és a hálózatra nehezedő nyomást a csúcsidőszakokban. A csúcsidőn kívüli órákban használjon alacsony költségű/megújuló energiát a DELTA Pro(k) teljes feltöltéséhez.

 

 

Hogyan áll össze az egész.


A DELTA Pro ökoszisztéma az intelligens otthoni panellel a középpontjában kapcsolódik össze.

 

 

Energetikai önellátás elérése.


Csökkentse a hálózattól való függőségét, és készüljön fel az áramkimaradásokra. Válassza az EcoFlow hordozható napelemek választékát, hogy bármikor tárolhassa az energiát, vagy töltse fel a tetőtéri napelemekkel, amíg van áram. Nincs napfény? Dolgozunk egy szélturbinán. Nincs nap vagy szél? Töltés a hálózaton keresztül. Nincs nap, nincs szél, és áramszünet van? Még mindig nem kell aggódnia. Az EcoFlow intelligens generátorra (Smart Generator) támaszkodhat utolsó lehetőségként az akkumulátorok feltöltésére.

Info
Article No.
DELTAProBC-EU