EcoFlow Delta + 2 db 110W-os napelem

EcoFlow Delta + 2 db 110W-os napelem
EcoFlow Delta + 2 db 110W-os napelem
EcoFlow Delta + 2 db 110W-os napelem
EcoFlow Delta + 2 db 110W-os napelem
EcoFlow Delta + 2 db 110W-os napelem
EcoFlow Delta + 2 db 110W-os napelem
EcoFlow Delta + 2 db 110W-os napelem
EcoFlow Delta + 2 db 110W-os napelem
EcoFlow Delta + 2 db 110W-os napelem
EcoFlow Delta + 2 db 110W-os napelem
Gyártó
EcoFlow
DeliveryCost
2000 Ft
819 900 Ft
Gyártó Ecoflow
Súly 14 kg
Méret 40 x 21 x 27 cm
Kapacitás 1200 Wh
Konnektorok száma 4 db
USB-A töltőportok száma 2 db
USB-C töltőportok száma 2 db
USB-A töltési teljesítmény 18 W
USB-C töltési teljesítmény 60 W
Szivargyújtó teljesítménye 108,8 W
Váltóáramú tölt. teljesítmény 1800 W
Napelemes tölt. teljesítmény 400 W
Autós töltési teljesítmény 8 A
Akkumulátor típusa Li-ion
Élettartam 80% kapacitásig 800 ciklus
Garancia 24 hónap saját
A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!
Details

Az EcoFlow DELTA a hordozható erőművek eredeti arany standardja. Úgy tervezték, hogy bárhová magával vihesse az áramot, és biztosítsa készülékei tápellátását. Ez egy akkumulátoros generátor, amely nagyot üt.

A világ leggyorsabb töltőállomása 2-3-szor gyorsabban tölt, mint a piacon kapható legtöbb hordozható töltőállomás. 0-80% egy óra alatt.

Hatalmas, 1,2 kWh kapacitás Nem kell feláldoznia a kapacitást a hordozhatóság oltárán. A DELTA egy akkumulátoros generátor hatalmas, 1,2 kWh kapacitással. Ez elegendő több órás tartalék energiaellátáshoz.

Tápláljon szinte mindent A DELTA nagyméretű inverter-terhelése még a nagy teljesítményű barkácsszerszámokat is támogatja akár 1800 W-ig (3300 W tüske, tiszta szinuszhullám). Ez teszi a legjobb hordozható erőművé ebben a méretben a teljesítmény tekintetében.

Tölthető napelemről, szivargyújtóról, stb. A DELTA egy hordozható naperőmű is. Az EcoFlow panelek segítségével akár 4 óra alatt teljesen feltölthető. Úton van? Csatlakoztassa az autó szivargyújtójához, és töltse fel útközben.

Tápláljon akár 11 eszközt egyszerre Minden olyan port, amire csak szüksége lehet a felszereléséhez. Egyszerre akár 11 eszközt is táplálhat váltóáramú, egyenáramú, vagy USB-csatlakozókon keresztül. Ideális akkumulátoros generátorként áramszünetek esetén.

A DELTA segítségével minden helyzetben feltöltheti, és mindig áram alatt tarthatja eszközeit. A DELTA hatalmas, 1260Wh kapacitással rendelkezik, amely tökéletes áramkimaradásokhoz, szabadtéri kalandokhoz és professzionális munkához.

 Magas kapacitás

 X-Stream gyorstöltés

 4 db váltóáramú kimenet tiszta szinuszhullámmal

 Tápláljon több eszközt

 

Soha többé ne maradjon áramellátás nélkül

 

A DELTA hatalmas, 1260Wh kapacitással rendelkezik, amely áramkimaradások és vészhelyzetek esetén is teljes mértékben ellátja árammal otthoni eszközeit.

A világ leggyorsabban töltő hordozható erőművei

 

Az EcoFlow rendelkezik a világ leggyorsabban töltő hordozható erőműveivel. A DELTA 0-80%-ig kevesebb mint egy óra alatt töltődik fel, így gyorsan áramot biztosít még a legrosszabb helyzetekben is.

Táplálja alapvető eszközeit

 

4 db váltakozó áramú, 1800 W teljes névleges teljesítményű, tiszta szinuszhullámú konnektorral a DELTA lehetővé teszi, hogy működtesse otthon a nélkülözhetetlen eszközöket, a szabadban pedig a nagy teljesítményű elektromos szerszámokat.

Egy készülék mind fölött

 

A DELTA egyszerre akár 11 készüléket is képes táplálni. Ez elég áram egy csésze kávé lefőzéséhez, kedvenc rádióállomása hallgatásához, vagy ahhoz, hogy újra Középföldére utazz.

110 W-os napelem

 

Maradjon távol az elektromos hálózattól a hatékony monokristályos szilíciumcellákból álló EcoFlow 110W-os napelem segítségével, amellyel feltöltheti a hordozható erőműveket és az elektronikus eszközöket, valamint megszakítás nélkül működteti a berendezéseket, amikor a hordozható erőművünkhöz csatlakoznak.

 

 • A LEGTÖBB GENERÁTORRAL KOMPATIBILIS
  Az MC4 - XT60 kábellel feltöltheti a DELTA 1300 és a RIVER 600 sorozatú hordozható erőműveket
 • FOKOZZA A HATÉKONYSÁGOT
  A többi napelemhez képest a láncolható funkció lehetővé teszi a napelemek összekapcsolását a párhuzamos kábellel, amely rengeteg energiát biztosít az erőmű számára; (4 db 110W-os napelem párhuzamosan a DELTA 1300-hoz, 2 db 110W-os napelem párhuzamosan a RIVER 600-hoz)
 • HORDOZHATÓ, ÖSSZECSUKHATÓ, ÉS KITÁMASZTHATÓ PANEL
  A gumifogantyúval és rugalmas tartóállvánnyal tervezett napelemet 0 és 180 fok között állíthatja be
 • VÍZÁLLÓ ÉS TARTÓS
  A napelem vízálló, hogy minden időjárási körülményt elviseljen, így ideális kültéri tevékenységekhez.
Info
Article No.
DELTA-2SOLAR110WBUNDLE