EcoFlow Solar Tracker (napkövető)

EcoFlow Solar Tracker (napkövető)
EcoFlow Solar Tracker (napkövető)
EcoFlow Solar Tracker (napkövető)
EcoFlow Solar Tracker (napkövető)
Gyártó
EcoFlow
Szállítási költség
2000 Ft
1 519 900 Ft
Gyártó Ecoflow
Garancia 24 hónap saját
A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján!
Részletek

Az első fogyasztói minőségű napkövető: Helyezzen egy napelemet a napkövetőre, és az két tengelyen forog és bólint, hogy folyamatosan meghatározza a legjobb szöget a naphoz. Ezzel együtt teljes a napelemes töltője hordozható erőművéhez.

A nap helyzetének automatikus követése: A napelemek beállítása naponta háromszor, minden nap, nem feltétlenül ideális azok számára, akik valóban szeretnék (vagy szükségük van arra) hogy a napenergia az életük normális részévé váljon. Hagyja kint a napkövetőt egy éjszakára, és az első napfénynél automatikusan követni fogja a napot.

Az utolsó fotont is elérheti: 30%-kal több wattnyi napenergiát érhet el a napkövető használatával, mint a panelek lapos beállításával. Mivel a nap folyamán több napfény éri a paneleket, ez zöldebb, hálózaton kívüli áramot jelent.

Erős, stabil, robusztus: A napkövető négy lábbal rendelkezik, amelyek széttartanak, és a helyükre rögzíthetők, így biztosítva, hogy a berendezés biztonságban maradjon. A felső konzol kihúzható, hogy illeszkedjen a napelemhez is.

Jól kijön a napelemekkel: A napkövető szinte bármilyen napelemmel működik. Összecsukható vagy merev, EcoFlow vagy harmadik féltől származó – mindegy. Amíg MC4-en keresztül csatlakoznak, és nem túl nagyok vagy nehezek, addig működnek.

 

Adatok
Cikkszám
SOLARTS-GM