EcoFlow Power Hub

EcoFlow Power Hub
Gyártó
EcoFlow
Szállítási költség
2000
939 900 Ft

Kompakt és integrált dizájn


A többi lakóautó-megoldástól eltérően a Power Kits öt komponenst egyesít egyetlen Power Hub-ba, amely minden energiaszükségletet kielégít, így helyet, pénzt és beállítási nehézséget takarít meg. A 2 és 5 kWh-s akkumulátorokból akár hármat is biztonságosan egymásra helyezhet, így akár 15 kWh-ra bővítheti a kapacitást.

 

 

Helytakarékos megoldások


Az értékes hely megtakarítása érdekében csökkentettük a hagyományos tápkészletet, integráltuk az alkatrészeket, vékonyabb vezetékeket használtunk, és egyedi, egymásra rakható akkumulátort hoztunk létre. Kényelmesen elrejtheti a Power Hub-ot, az akkumulátorokat és az egyéb tartozékokat az ülések alatt vagy a szekrényben, hogy ne legyenek szem előtt.

 

 

48V, biztonságosabb, kisebb teljesítményű megoldás.


A Power Kits biztonságos, 48 V-os tápellátást kínál furgonjához. A 48 V-os rendszer ugyanannyi energiát termel, de a 12 V-tól eltérően az elektromos áramnak csak a negyede halad át a vezetékeken, így lényegesen kevesebb hő- és áramveszteség keletkezik.

 

 

Okos vezérlők


Tartsa szemmel az energiát otthon és útközben is az alkalmazásból és a Power Kit Console-ból elérhető beállítási lehetőségek és valós idejű adatkövetés egész sorával.

 

Könnyű üzembe helyezés – Az integrált EcoFlow Power Hub egyszerű plug-and-play kialakítású, így gyorsabban bővítheti és szabhatja testre készletét, mint bármely más áramellátási megoldással a piacon.

Helytakarékosság – Az EcoFlow Power Hub két MPPT napelemes töltésvezérlőt, egy MPPT-vel ellátott akkumulátortöltőt, egy DC-DC fokozatmentes átalakítót és egy inverteres töltőt kombinál. A kevesebb modullal és vékonyabb vezetékekkel ez a 48 V-os rendszer helyet takarít meg és kiküszöböli a telepítési nehézségeket.

Részletek
Gyártó Ecoflow
Garancia 24 hónap saját
A feltüntetett képek és specifikáció csak tájékoztató jellegűek!
Kérjük, vásárlás előtt tájékozódjon a gyártó honlapján
Adatok
Cikkszám
ZMM100HUB-EU